Rasa hati Pak Haji Pak haji Menulis

Para Doktor Dan perawat kian kelalahan. Doktor sendiri akan terdedah dengan Covid 19 sepanjang masa . Ini satu situasi perang yang maha dahsyat.

Selagi pegerakan manusia tidak berhenti Selagi itulah kain putih perlu cukup disemua tempat.

Masanya gelombang ke-tiga akan datang menjatuhkan semua Yang tidak mampu bertahan. Benar kali ini kematian secara Pakej tak dapat dielakkan. Sejauh mana situasi jaga ini mampu bertahan sehingga semua pertugas tersandar Keletihan.

Mari ikut jalan ini ….. Kita tidak Ada pilihan untuk banyak berdebat tentangnya. Ikuti semua arahan KKM jangan engkar walaupun Kita mungkin terpaksa berhari raya didalam hutan.

Dalam hutan ada penawar nya iaitu herba Yang menjadi emas Saat ini. Itulah Pokok Tongkat Ali Yang menjadikan tubuh kebal dengan penyakit InsyaAllah Dan jika Doktor Dan perawat boleh meneguk secangkir kopi radix saya percaya mereka akan bangkit dengan penuh tenaga bagi meneruskan tugas mereka yang mulia

 

Cina hari ini membuat satu Kejutan besar dengan penemuan antivirus corona dari Chloroquine phosphate itu bahan aktif dari tongkat Ali( pasak bumi).

Penemuan ini sekaligus memberikan seluruh warga kita garis depan untuk membantu pemerintah menangani covid 19.
Minggu lepas pak haji telah menulis pengalaman panjang 30 tahun tanpa demam dengan tongkat Ali. Apabila pasak bumi menjadi kopi radix semakin ramai yang tidak demam demam lagi.

Pasak bumi atau tongkat ali telah digunakan untuk penyakit malaria pada perang dunia kedua.
Penemuan cina terbesar ini akan Menjadikan kopi radix satu fenomena dunia minuman Yang menjadi obat mu . InsyaAllah

 

 

– Tn Hj Ismail Hj Ahmad – Founder HPA International